[separator style_type=“none“ top_margin=“-30″ bottom_margin=“-30″ sep_color=““ border_size=““ icon=““ icon_circle=““ icon_circle_color=““ width=““ alignment=“center“ class=““ id=““]

O NAMA

OAO Avtovaz je kompanija locirana u Ruskoj Federaciji, koja se bavi proizvodnjom putičkih automobila poznatih pod brendom LADA.

Kompanija je osnovana daleke 1967 sa misijom proizvodnje praktičnih i širokom tržištu dostupnih putničkih automobila. Kompanija je dugogodišnji lider u proizvodnji i prodaji automobila na matičnom Ruskom tržištu a može se pohvaliti i dugačkom tradicijom izvoza na tržišta Evrope, Azije, Afrike i Južne Amerike. Lada je do današnjeg dana ostala verna prvobitnoj misiji proizvodnje dostupnih i praktičnih vozila, danas uz saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačima automobilskih komponenti, potpuno prilagođenih zahtevnim Evropskim i Ruskim standardima.

Rusauto d.o.o. iz Beograda je ovlašćeni uvoznik automobila kao i programa originalnih rezervnih delova za automobile marke Lada.

[separator style_type=“single“ top_margin=“40″ bottom_margin=“40″ sep_color=“#d2d3d4″ border_size=““ icon=“fa-envelope-o“ icon_circle=““ icon_circle_color=““ width=““ alignment=“center“ class=““ id=““]

KONTAKT FORMA