KALINA HATCHBACK

OKRETAN GRADSKI AUTOMOBIL

Kalina će Vam se svideti na prvi pogled. Okretan gradski automobil koji privlači pažnju svojim lepim dizajnom. Povišen prednji kraj sa visoko postavljenim farovima, istaknuti branici i aluminijumske felne čine da se automobil čini većim i mišićavijim. Utisak ne vara, nova Kalina je snažnija i udobnija od prethodnika.

Zamišljena kao prvenstveno okretni gradski automobil, Kalina Vas zahvaljujući snažnim motorima neće razočarati ni na otvorenom putu. Velika vrata prtljažnika sa visokim otklonom i deljiva zadnja klupa obezbeđuju modularnost pri prenosu prtljaga.

JEDNOSTAVNOST I BEZBEDNOST

Jednostavna, ergonomična kabina sa logičnim raspoređenim i pristupačnim komandama i ostavama za sitnice, doprineće zadovoljstvu vozača. Iako koncipirana kao urbano vozilo, Kalina zadržava deo tradicionalne Ladine robusnosti i izdržljivosti ogibljenja. Automobil se proizvodi u skladu sa svim važećim Evropskim i Ruskim standardima bezbednosti, opremljen je sistemima elektronske asistencije u vožnji i vazdušnim jastucima, a primenjena su savremena konstrukcijska rešenja u ojačavanju i zaštiti putničkog prostora, konstrukciji instrument table i zaštite pešaka.